Warmtepomp

Bij VG Works kan u ook terecht voor uw warmtepomp-installatie. Lucht-lucht, lucht-water, hybride,... we komen graag bij u langs, bekijken samen de situatie en bespreken de best mogelijke oplossingen. 

Verschillende warmtepompen

Lucht-lucht warmtepompen brengen energie van de buitenlucht naar je woning, ongeacht de buitentemperatuur. De buitenunit onttrekt warmte aan de buitenlucht. Met behulp van de koelmiddelcyclus geeft de unit de energie bij een hogere of lagere temperatuur af aan je kamer via de binnenunit, afhankelijk van je verwarmings- of koelbehoeften.

Lucht-water warmtepompen brengen energie van de buitenlucht naar je woning. De buitenunit onttrekt energie uit de buitenlucht en met behulp van de koelmiddelcyclus geeft hij de energie bij een hogere (of lagere) temperatuur af om ruimteverwarming (of -koeling) en warm water te genereren. Ze zijn overal in Europa gemakkelijk te installeren.

Voor elke situatie kennen wij een oplossing en werken dit in samenspraak met de klant tot in de puntjes uit. 

Vraag uw gratis offerte aan

Wilt u graag uw woning op een zuinigere en efficiƫntere manier verwarmen of koelen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en maken een afspraak om uw wensen te bespreken.

Enkele recente projecten

In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. We tonen u dan ook graag enkele van onze realisaties en door ons gerenoveerde badkamers.

MEER REALISATIES GRATIS OFFERTE