Sanitaire installaties

Sanitaire installaties van VG Works. Van het plaatsen van kranen tot het aansluiten van toestellen en de volledige inrichting en installatie van uw badkamer: wij zijn er voor u. Onze specialisten zijn stuk voor stuk thuis in sanitaire installaties en ze gaan geen klus uit de weg. 

Een glasheldere aanpak 

Bij VG Works gaan we planmatig te werk, zodat u steeds kunt rekenen op de best mogelijke oplossing en afwerking. We bespreken alles duidelijk met u, zodat u steeds mee op de hoogte bent. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen en kosten te staan. 

Volledige installaties en herstellingen 

Werkt u met ons samen voor uw materialen, dan hebt u een ruime keuze uit toonaangevende merken en materialen. Maar ook wanneer u enkel nood heeft aan een herstelling van uw sanitair kunt u steeds bij ons aankloppen. 

Vraag uw gratis offerte aan 

Meer weten over wat we voor uw sanitaire installatie kunnen betekenen, enkele referenties bekijken of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons en we beantwoorden uw vragen met plezier. Wij zorgen voor een snel antwoord en kunnen uw sanitair project ook snel inplannen.

Enkele recente projecten

In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. We tonen u dan ook graag enkele van onze realisaties en door ons gerenoveerde badkamers.

MEER REALISATIES GRATIS OFFERTE