Centrale verwarming

Bij VG Works zijn we thuis in verwarmen. Uw centrale verwarming is bij ons in goede handen. Wij zorgen zowel voor volledige installaties van centrale verwarming, als het onderhoud, herstelling en de controle van cv-ketels. Wij hebben zowat alle mogelijke installaties in de vingers en voorzien u graag van de gepaste verwarmingsinstallatie voor uw woning.

Gasketels van topmerken

Een volledige installatie van A tot Z in een nieuwbouw of bij een renovatie? Wij klaren de klus. Wij werken met toestellen van het kwaliteitsmerk Vaillant. Voor dit merk staan we garant en we kunnen dan ook een kwalitatieve installatie garanderen. Een cv-ketel plaatsen is voor ons een koud kunstje.

Specialist in vloerverwarming

Bekijkt u de mogelijkheden van vloerverwarming? We denken graag met u mee. Wij zorgen voor een effici├źnte vloerverwarming die jaren meegaat en ge├»nstalleerd wordt volgens de regels van de kunst. Ook zorgen wij voor herstellingen aan uw vloerverwarming en eventuele depannage.

Vraag uw gratis offerte aan 

Wenst u een gratis offerte, meer info over wat we voor uw centrale verwarming kunnen betekenen? Contacteer ons en we regelen het! 

Enkele recente projecten

In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. We tonen u dan ook graag enkele van onze realisaties en door ons gerenoveerde badkamers.

MEER REALISATIES GRATIS OFFERTE