Verwarming & sanitair zoals het hoort

Op zoek naar een vakkundige en professionele loodgieter? Reken op VG Works. Als loodgietersbedrijf zijn we zowel thuis in nieuwbouw als renovatie en klaren we uw sanitaire klus. Zowel grote als kleine werken gaan onze specialisten niet uit de weg en u mag rekenen op een kwalitatieve en duurzame oplossing.

CONTACTEER ONS

Ervaring in sanitaire installaties en centrale verwarming 

Een complete sanitaire installatie, het plaatsen van een centrale verwarming of het onderhoud van uw cv-ketel? VG Works is al onderweg. Zelfwerkend zaakvoerder Gianni heeft meer dan 10 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een ervaren en uiterst bekwame loodgieter. Een volledige badkamer van A tot Z laten installeren? Geen enkel probleem! 

Begeleiding van A tot Z 

Samen met u wordt het materiaal gekozen, waarbij u mag rekenen op het advies van VG Works. Vervolgens volgt er een vlekkeloze plaatsing met garantie. Indien gewenst gaan wij ook mee naar de toonzaal van de leverancier om te helpen bij het kiezen. Plaatst u uw sanitaire installatie liever zelf? Tik het materiaal op de kop via VG Works, en ga zelf aan de slag. Ideaal voor de handige doe-het-zelver! 

CENTRALE VERWARMING SANITAIRE INSTALLATIES BADKAMERRENOVATIE

Onze diensten

CENTRALE VERWARMING

CENTRALE VERWARMING

Een nieuwe installatie van A tot Z, uw cv-ketel laten onderhouden of laten herstellen? Reken maar op onze ervaring. Wij werken met toonaangevende merken en herstellen ketels van alle merken.

Meer informatie
SANITAIRE INSTALLATIES

SANITAIRE INSTALLATIES

Van het installeren van een douche, het herstellen van een lek tot een volledige badkamer installatie van A tot Z: wij staan voor u klaar. Wij denken mee en komen met een prachtige oplossing op maat.

Meer informatie
BADKAMERRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE

Uw bestaande badkamer onder handen laten nemen? Wij zorgen voor een grondige renovatie van uw badkamer, op maat van uw smaak en budget.

Meer informatie
WARMTEPOMPEN

WARMTEPOMPEN

Bij VG Works kan u ook terecht voor uw warmtepomp-installatie. Lucht-lucht, lucht-water, hybride,... we komen graag bij u langs, bekijken samen de situatie en bespreken de best mogelijke oplossingen.

Meer informatie

Enkele recente projecten

In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. We tonen u dan ook graag enkele van onze realisaties en door ons gerenoveerde badkamers.

MEER REALISATIES GRATIS OFFERTE